Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü

Murakami Haruki: Kafka a tengerparton

Paraméterek

Kiadó Geopen
Kiadás éve 2017
Oldalszám 692
ISBN 9786155724152
Akciós ár:
4.490 Ft
3.592 Ft
Kedvezmény: 20%

Kalandok és rejtélyek könyve ez, amelyben az olvasó kíváncsiságát ingerlően bonyolódnak egymásba a történet „férfi-női, férfi-férfi és női-férfi” alakjai. Az olvasónak magának kell felemelnie róluk az író fantáziagazdag kitérőivel, idézeteivel ékesített pompás takarót.


A "Kafka a tengerparton" angol változatát a legjobb tíz között tartják számon az Egyesült Államok 2005. évi regénypiacán.

Szerző: Murakami Haruki
Elérhetőség: Raktáron
CsomagPontra szállítás: 990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Várható szállítás: 2019. július 24.
Menny.:db

Bővebb leírás, tartalom

A páros fejezetek hőse egy különös, félszeg, együgyű öregember, Nakata, aki sosem heverte ki második világháborús sérülését, és számára felfoghatatlanul sodródik a felnőtté válás magányával és bizonytalanságával küszködő Kafka felé. Ő leghétköznapibb dolgok összefüggéseit sem érti, mégis sok olyan tulajdonsága van, amelyek rendkívülivé teszik. A két szál rafináltan és talányosan kapcsolja össze a tragédiában és komédiában, álmokban és csalóka tényekben, természetes és természetellenes szexben, fájdalomban és fergeteges humorban bővelkedő fejezeteket.


A Kafka a tengerparton hullámzó, nyugtalan textúrája két rendkívül színes és gubancos szálból szövődik össze. Az egyik páratlan vonulat (szó szerint értendő, mert a regény páratlan fejezetein húzódik végig) Tamura Kafka története, azé a tizenöt éves fiúé, aki az oidipuszi végzet elől megszökve anyja és nővére keresésére indul.


Murakami ezzel a regényével is elbűvöl, meghökkent, szórakoztat és elgondolkodtat.

Murakami Haruki: Kafka a tengerparton című könyv most kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu-n.

Ezek a könyvek is érdekelhetik

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 29.
Sok könyvet elolvastam már életemben, de Murakami Haruki, Kafka a tengerparton című könyve, mindent túlszárnyaló irodalmi élmény volt számomra. Pár hónapja olvastam el az első Murakami Haruki könyvet. Nem tudtam letenni és azóta már az ötödik könyvét olvasom. Az összes művét el fogom olvasni, ebbe biztos vagyok. Rajongó tábora bővült egy fővel! Hosszan tudnám leírni, hogy mi mindenben kiváló, írásai remekművek. Csodálatos gondolatok, filozófiák, események és leírások... Minden történet olyan érzelmi és gondolati feltöltődést ad, ami "Murakami-függővé" tett és tesz folyamatosan. MURAKAMI HARUKI = egy pozitív szenvedélybetegség.

Írja meg véleményét!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


/* */