Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.800 Ft
Online ár: 3.695 Ft

Mester-mudrák - Késmárki László

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.800 Ft
Online ár: 3.695 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Késmárki László
Cikkszám: 9786158142274
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 09.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Egészség és bőség bevonzása

A mester-mudrák napi rendszerességű végzése a jó egészség, az örök fiatalság, a testi-lelki harmónia, a kifinomult érzékelés és a mágikus éberség növelésének kulcsa. A tervszerűen és kitartóan felvett mester-mudrák aktiválják a gyógyító energiákat, feloldják az energiablokádokat, megszüntetik a lelki kiegyensúlyozatlanságot és hangulatingadozást.
Erőt adnak tetteinknek, cselekedeteinknek és belső tisztánlátáshoz vezetnek. A belső erőt külső erővé alakítva a test valamennyi akkumulátorát feltöltik, így jó közérzetet, világos és konstruktív gondolkodást, szellemi frissességet, kiváló koncentrációs képességet és memóriát biztosítanak.
Késmárki László legújabb könyvében -eddig sehol nem tárgyalt módon-mutatja be a mudra-terápiát, az egészség fokozásának, megőrzésének gyakorlatsorát, a Gayatri-mudrákat, az örök fiatalság kulcsait, a fizikai és a szellemi aktivitás növelésének kéztartásait, az önmegvalósítás ujjtartásait, az agyprogramozás technikáit, az agyféltekék összehangolásának mudráit, a meditáció kéztartásait, a test és az elme átalakításának buddhista mudráit.
A szerző megismertet a boldogság és a bőség bevonzásának kéztartásaival is, a manifesztáló mudrákkal, a jólét-programozás ujjképleteivel, az anyagi stabilitás, a gazdagság, a karrier, a hírnév, a konfliktuskezelés, a sikeres kommunikáció, a védelem mudráival, a jó hangulat és a jó közérzet megteremtését elősegítő ujjtartásokkal, a kapcsolatokat bevonzó, "szeretetsokszorozó" kötelék-mudrákkal, hétköznapi életünk ünneppé varázsolásának kézpozícióival.
Azoknak ajánljuk a könyvet, akik szeretnék megélni a bőséget minden megtapasztalható szinten, s boldog, hosszú, sikeres, kiegyensúlyozott életet kívánnak élni, miközben megvalósítják álmaikat, megismerik és kiteljesítik önmagukat, felismerik, és előhívják szunnyadó képességeiket, s minden pillanatot fejlődésüknek szentelnek. 

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó ANKH Kiadó
Kiadás éve 2021
Oldalszám 280 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek