Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.990 Ft
Online ár: 2.451 Ft
Menny.:db

Kávészünet - Horváth M. András

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.990 Ft
Online ár: 2.451 Ft
Menny.:db

A kötet címe azt a szándékot tükrözi, hogy rövid idő alatt - pl. kávészünetben - el lehessen olvasni pár többé-kevésbé kerek történetet.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Horváth M. András
Cikkszám: 9789634438441
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 01.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A kötet 52 történetet tartalmaz. Azért ennyit, hogy minden hétre jusson egy. Már nem olvasásra, hanem írásra. Néhány történet töredékesnek tűnhet. Ez az önmagam állította terjedelmi korlátra vezethető vissza. Az eredeti ötlet szerint a történetek többsége írógépen született és elfért egy A4-es oldalon. A történetek között nincs tematikai kapcsolat. Az egyes történetek ötletei teljesen véletlenszerűen adódtak, ugyanakkor volt szándék a tartalmi változatosságra. Ezért van a történetek között szociodráma, történelmi sztori, mese, fantázia, horror, tudományos-fantasztikum, kémtörténet, detektívtörténet stb. A kötet címe azt a szándékot tükrözi, hogy rövid idő alatt - pl. kávészünetben - el lehessen olvasni pár többé-kevésbé kerek történetet. Egyszerre nyújtson könnyed, de elgondolkodtató kirándulást.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Publio Kiadó
Kiadás éve 2022
Oldalszám 224 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.