Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
3.699 Ft
2.619 Ft
Kedvezmény: 29%
Menny.:db

Előadások és beszédek

Akciós ár:
3.699 Ft
2.619 Ft
Kedvezmény: 29%
Menny.:db

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: Albert Camus
Cikkszám: 9789636768782
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

"Albert Camus előadásról előadásra az ember iránti elkötelezettségét hirdeti, s azt kutatja, miként nyerhetik vissza hangjukat, arcukat és méltóságukat azok, akiket a fél évszázados zsivajgó harag, a szavakkal való visszaélés és a túlburjánzó eszmék mindettől megfosztottak, s önmaguk farkasává tettek."
A magyarul most először megjelenő kötet Camus harmincöt, 1936 és 1958 között elhangzott nyilvános beszédét gyűjti egybe. Az irodalmi Nobel-díjas író számára az individuummal való foglalkozás az az eszköz, amelynek segítségével szembeszállhat a világ nyomorúságával és szenvedésével, ez az eszme hatja át minden előadását. Camus szavára az egész világ figyelt, akár az értelmiség helyzetéről, akár kulturális örökségről, akár háborúról vagy forradalomról beszélt. A magyar kiadást különösen fontossá teszi, hogy az Üzenet a száműzött magyar íróknak alcímet viselő kötet jó pár írása az '56-os forradalommal foglalkozik.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

ISBN 9789636768782
Kiadó Jelenkor Kiadó Kft.
Kiadás éve 2019
Oldalszám 372 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */