Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Akciós ár:
999 Ft
759 Ft
Kedvezmény: 24%

Edgar Allan Poe: A fekete macska - És más történetek - Helikon zsebkönyvek 3.

Akciós ár:
999 Ft
759 Ft
Kedvezmény: 24%

Edgar Allan Poe: A fekete macska - És más történetek - Helikon zsebkönyvek 3.

Szerző: Edgar Allan Poe
Elérhetőség: Nincs készleten
CsomagPontra szállítás: 1.199 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2020. július 16.

Bővebb leírás, tartalom

Edgar Allan Poe lehelt életet a detektívtörténetekbe vélte Sir Arthur Conan Doyle. És ki lehetne nagyobb szakértő ez ügyben Sherlock Holmes kalandjainak megalkotójánál? A fekete macska és más történetek a krimi atyjának tartott Poe legjobb és leghíresebb novelláit adja közre: misztikum, titok és sötét erők elevenednek meg a hátborzongató (bűn)eseteket feldolgozó elbeszélésekben.

 

A C. Auguste Dupin, a világirodalom megannyi zseniális detektívjének mintájául szolgáló alak különös gyilkosság nyomába ered A Morgue utcai kettős gyilkosságban, Az ellopott levélben pedig a királynő levelére kell rábukkannia. A kötet címadó novellája egy horrorisztikus eszközökkel elkövetett, szörnyű bűn feszéltséggel és félelemmel vegyes izgalommal teli lelepleződésének története, míg A vörös halál álarca és Az egy hordó amontillado már a tudományos-fantasztikus irodalomra emlékeztető írások.

 

Poe a 19. századi amerikai irodalom legkülönösebb figurája, akit lírai-allegorikus költészete mellett a mesteri logikával megszerkesztett detektívtörténetei és bűnügyi novellái emeltek a világirodalom nagyjai közé.

 

Edgar Allan Poe: A fekete macska - És más történetek - Helikon zsebkönyvek 3.

 

Kiadó: HelikonOldalak száma: 120Borító: puha fedelűISBN: 9789632274430Kiadás éve: 2015Sorozat: Helikon zsebkönyvekFordító: Babits Mihály, Pásztor Árpád

Edgar Allan Poe: A fekete macska - És más történetek - Helikon zsebkönyvek 3. című könyv most 759 Ft kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Akciós könyvek-n.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */