Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
4.890 Ft
3.667 Ft
Kedvezmény: 25%
Menny.:db

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Tuan Kiadó
Kiadás éve 2021
Oldalszám 416 oldal
Borító puhafedeles

Bűnbánó - Dan Abnett

Akciós ár:
4.890 Ft
3.667 Ft
Kedvezmény: 25%
Menny.:db
Szerző: Dan Abnett
Cikkszám: 9786156075963
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.299 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Bequin-regény

Mab királynő titokzatos városában a fény és a sötétség erői gyilkos ölelésben fonódnak össze az igazság megleléséért vívott harcuk során. A Szent Inkvizíció elkötelezett ügynökei saját árnyékmásaikkal, a hírhedt Cognitaevel csapnak össze, hogy felfedjék a rejtélyes, mindenható Sárga Király valós kilétét. Ennek a küzdelemnek a középpontjában Alizebeth Bequin, a pária áll. Vajon az Inkvizíció vagy az őt felnevelő Cognitae oldalára áll-e majd? Ha az Inkvizíciót választja, vajon a bölcs, de könyörtelen Ravenorhoz vagy riválisához, az elítélt eretnek Eisenhornhoz csatlakozik? Bequinnek angyalok, démonok, sőt az áruló légiók szörnyű harcosainak támadását is túl kell élnie, hogy megválaszolja élete legnagyobb talányát.
Az Eisenhorn- és a Ravenor-sorozat imádott karakterei immár ellenfelekként térnek vissza egy ezoterikus misztériumokkal, cselszövéssel és sodró akcióval teli regényében. A Sárga Király valódi személyazonosságának felfedése halálos veszedelmet hordoz magában... és alapjaiban rázza meg az egész Impériumot.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló könyvek a kategóriában

/* */