Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Termékek Menü

Bálványok alkonya - Helikon zsebkönyvek 9. (Friedrich Nietzsche)

Paraméterek

Sorozat Helikon zsebkönyvtár
Kiadó Helikon
Oldalak száma
Borító puhafedelű
Kiadás éve 2015
Akciós ár:
999 Ft
664 Ft
Kedvezmény: 34%

Bálványok alkonya - Helikon zsebkönyvek 9. (Friedrich Nietzsche)

Szerző: Friedrich Nietzsche
Elérhetőség: Raktáron
CsomagPontra szállítás: 890 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2019. október 24.
Menny.:db

Bővebb leírás, tartalom

Hogyan? Az ember csupán Isten melléfogása volna? Vagy Isten csupán az ember melléfogása? Nem sokkal elméje elborulása előtt összegezte tanítását és gondolatait az örök bálványokról a 19. század jelentős filozófusa egyik utolsó művében, a Bálványok alkonyában. Friedrich Wilhelm Nietzsche német klasszika-filológus és gondolkodó művei nagy hatással voltak a 20. század filozófusaira és egész történelmére, személyisége mégis mindig vitatott lesz. Indulatos, egyszer pengeéles és pontos, másszor homályos szövegeit ma is rengetegen olvassák, a szövegek frissességükből semmit sem vesztettek. Nietzschét olvasni, kalapáccsal filozofálni mindig izgalmas kaland marad. A HELIKON ZSEBKÖNYVEK az egyetemes művelődéstörténet legfontosabb és legnépszerűbb műveit teszi elérhetővé kedvező áron. A szépirodalmi címek mellett olyan könyvek jelennek meg a sorozatban, amelyek a történelem, a filozófia, a bölcselet, a pszichológia klasszikusainak számítanak...

 

 

Bálványok alkonya - Helikon zsebkönyvek 9. (Friedrich Nietzsche) című könyv most 664 Ft kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu-n.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */