Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.499 Ft
Online ár: 3.463 Ft

Alias Grace (Margaret Atwood)

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.499 Ft
Online ár: 3.463 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Margaret Atwood
Cikkszám: 9789636767068
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 08.
Átlagos értékelés: 1

Bővebb leírás, tartalom

A Kanadába emigrált Grace Markot gyilkosságért ítélték el 1840-ben. Állítólagos szeretőjével együtt kegyetlenül végeztek Grace munkaadójával és annak házvezetőnőjével. Védője Grace elmeállapotára hivatkozva eléri, hogy ne kötél általi halálra, csupán életfogytiglanra ítéljék. Sokan vannak meggyőződve arról, hogy gonosz és őrült teremtés, de ugyanennyien az ellenkezőjéről is: ártatlan teremtés, aki a körülmények áldozata lett. Egy fiatal és feltörekvő orvos elhatározza, hogy kideríti az igazságot, ezért hetente leül beszélgetni a lánnyal, aki egyre inkább megnyílik neki, ám azt állítja, a gyilkosságból semmire sem emlékszik...Margaret Atwood valós történelmi eseményen alapuló regénye felkerült a Man Booker-díj shortlistjére, és 2017-ben tévésorozat készült belőle.

Paraméterek

Kiadó Jelenkor Kiadó Kft.
Kiadás éve 2018
Oldalszám 772 oldal

Vélemények

3.00
1 értékelés
0
0
1
0
0
2017. 12. 05. -
Nem igazán erre számítottam. A könyv közepéig nagyon élveztem, szinte vártam, hogy majd most jön valami csattanó, amit végig vár az olvasó, de sajnos nekem nem jött el a végén sem. Sőt! A vége nekem olyan meseszerű, ami nem illik az egész könyvhöz!