Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Akciós ár:
2.490 Ft
1.839 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Paraméterek

ISBN 9789633554630
Kiadó Park Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve 2019
Oldal szám 220 oldal

A tisztességről nehéz időkben - és arról, hogyan bánunk egymással (Axel Hacke)

Akciós ár:
2.490 Ft
1.839 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

A tisztességről nehéz időkben - és arról, hogyan bánunk egymással (Axel Hacke)

Szerző: Axel Hacke
Elérhetőség: Raktáron
CsomagPontra szállítás: 899 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2020. június 03.

Bővebb leírás, tartalom

Mit jelent számunkra, ha a hazugság, durvaság és aljasság válik uralkodóvá, bizonyul sikeresnek a közéletben és a mindennapokban? Ha a nyilvánosságban már-már magától értetődően sértik meg a tisztesség minden szabályát? Ilyen körülmények között pontosan mit jelent "tisztességesen" élni?
Axel Hacke a barátjával beszélgetve, személyes tapasztalatait elemezve és a politikai jelenségeket vizsgálva próbálja körbejárni a témát. S miközben eltöpreng emberi kapcsolataink minőségén, újra meg újra felteszi a csehovi kérdést: miért nem élünk úgy, ahogy élhetnénk?

A tisztességről nehéz időkben amellett érvel, hogy önmagunkban keressük a választ, igyekezzünk tisztelettudóan és érdeklődve fordulni embertársaink felé.

A tisztességről nehéz időkben - és arról, hogyan bánunk egymással (Axel Hacke) című könyv most 1.839 Ft kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Akciós könyvek-n.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */