Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Akciós ár:
3.950 Ft
3.002 Ft
Kedvezmény: 24%
Menny.:db

A terápia ajándéka - Műhelytitkok

Akciós ár:
3.950 Ft
3.002 Ft
Kedvezmény: 24%
Menny.:db

A terápia ajándéka - Műhelytitkok (Irvin D. Yalom)

Szerző: Irvin D. Yalom
Elérhetőség: Raktáron
CsomagPontra szállítás: 899 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2020. július 07.

Bővebb leírás, tartalom

A terápia ajándéka - Műhelytitkok című művében Yalom nyíltan és szinte zavarba ejtően tárja elénk saját kétségeit, botladozásait éppúgy, mint briliáns megoldásait. Eszmefuttatásai a laikus olvasó számára is érthetőek, sok az esetleírás, a gyakorlati tanács.Az írásokon átsüt emberszeretete, empátiája, toleranciája, hitelessége és bölcsessége. A legkényesebb kérdésektől sem zárkózik el; saját haláláról vagy az élet értelméről ugyanolyan tárgyilagosan ír, mint a páciens és terapeuta kapcsolatának buktatóiról vagy a szexuális kapcsolat létesítésének tilalmáról. A sokat tanult és sokat megélt terapeuta lényegesen többet enged meg magának a páciens-terapeuta viszonyban, mint tapasztalatlanabb kollégái. Laza és magabiztos, dörzsölt és érzékeny. Tanácsait pácienseknek és terapeutáknak egyaránt érdemes megfontolni.

 

„Dr. Yalom józan bölcsességgel, mély együttérzéssel átitatott könyve kötelező olvasmánya minden pszichológusnak, kezdőnek és gyakorlónak egyaránt. A terápia ajándéka igazi Opus Magnum.” - Suzanne M. Retzinger, PhD

A terápia ajándéka - Műhelytitkok című könyv most 3.002 Ft kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Akciós könyvek-n.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */