Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
2.790 Ft
2.065 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Paraméterek

Súly ∼ 216 gramm
kiadó TRIVIUM KIADÓ KER. ÉS SZOLG. BT.
kiadás éve 2016
súlya 216 gramm
Dimenzió 135 mm * 200 mm * 15 mm
Terjedelme 168 oldal
ISBN 9786155334405

A siker szavai - Gondolatok híres gondolkodóktól, tudósoktól és üzletemberektől (Dr. Rainer Zitelmann)

Akciós ár:
2.790 Ft
2.065 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db
Szerző: Dr. Rainer Zitelmann
Cikkszám: 9786155334405
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.299 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Egy jó aforizma egy egész könyv bölcsessége, egyetlen mondatba sűrítve.

Theodor FontaneA könyvben található aforizmákban és idézetekben két évezred tanulságai és tapasztalatai összegződnek. Természetesen mind a kiválasztás, mind a kommentárok szubjektívek. Tükrözik a szerző tanulságait és a tapasztalatait, amiket történészként, menedzserként, vállalkozóként és befektetőként nyert. Ez a szokatlan kombináció magyarázza azt is, hogy miért ilyen változatos a kiválasztott, idézett személyiségek összeállítása.

Ugyanúgy jelen vannak a könyvben a klasszikus filozófusok, mint a modern írók, sikeres vállalkozók, tudósok és művészek. Találunk benne idézeteket Albert Einstein - fizikustól, a művész Michelangelótól, az Apple alapítójától, Steve Jobstól, Henry Fordtól, Cicerótól, Konfuciustól, Schopenhauertől vagy Goethétől.

Ez a könyv arra hivatott késztetni olvasóját, hogy elgondolkodjon saját magáról, a kívánságairól és a céljairól. Arra hivatott, hogy megihlesse, bátorságot és erőt adjon neki, hogy a nehéz helyzetekkel is megbirkózzon. Gyakorlati útmutatást nyújt, és a munkával és a mindennapi élettel kapcsolatos tippeket tartalmaz. Az idézetekben és a mondatokban rejlő bölcsességek arra ösztönzik majd az olvasót, hogy elgondolkodjon a saját életútján és mindenekelőtt arra, hogy cselekedjen!Hiszen nem elég tudni, használni is kell; nem elég akarni, tenni is kell.

Johann Wolfgang Goethe

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */