Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.999 Ft
Online ár: 3.898 Ft
Menny.:db

A földrajz hatalma - Tim Marshall

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.999 Ft
Online ár: 3.898 Ft
Menny.:db

Tíz térkép, amely rávilágít világunk jövőjére. A földrajz kulcsfontosságú: behatárolja, mit tehet és mit nem az emberiség.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Tim Marshall
Cikkszám: 9789633558300
Elérhetőség: Utolsó 8 db raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 01.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Újabb kiváló kalauz a modern világhoz. Marshall mesterien foglalja össze, mit kell tudnunk, és miért. - Peter Frankopan, a Selyemutak szerzője

A földrajz kulcsfontosságú: behatárolja, mit tehet és mit nem az emberiség.

Tim Marshall új könyvében tíz olyan térséget térképez fel, amelyek ma, a nagyhatalmi versengés új korában befolyással lesznek a nemzetközi politikára. Ezek Ausztrália, Irán, Szaúd-Arábia, az Egyesült Királyság, Görögország, Törökország, a Száhel-övezet, Etiópia, Spanyolország és a világűr. Kiderül, hogy a Száhelben fennálló gondokból miért következik, hogy Európának belátható időn belül újabb menekültválsággal kell számolnia; hogy a 21. században miért a Földközi-tenger keleti medencéjét tartják a világ egyik leglobbanékonyabb térségének; és miért gondolják sokan úgy, hogy a világűr lesz a hatalmak összecsapásának következő színtere.
A földrajz hatalma lebilincselő módon mutatja be, milyen módon formálta és formálja az emberiség múltját, jelenét és jövőjét a földrajz.

Szövetségek köttetnek, majd esnek szét. Lehetetlen megmondani, hogy a következő évek során pontosan merre billen a hatalmi egyensúly. Most még forog a kaleidoszkóp, darabkái nem állapodtak meg.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Park Könyvkiadó
Kiadás éve 2022
Oldalszám 424 oldal
Borító füles kartonált

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek