Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
3.500 Ft
2.555 Ft
Kedvezmény: 27%
Menny.:db

Youcat - A katolikus egyház ifjúsági katekizmusa

Akciós ár:
3.500 Ft
2.555 Ft
Kedvezmény: 27%
Menny.:db

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Cikkszám: 9789636625351
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dátum (*ha készleten!): 2022. január 19.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Az eredendően német nyelven kiadott, ám rövidesen tizennyolc nyelvre lefordított ifjúsági katekizmus címe az angol elnevezés (The Youth Catechism of the Catholic Church) rövidített címváltozatával került a könyvvilág bestseller listájának élére, amely most hiteles fordításban a magyar olvasók - köztük reményeink szerint nagyon sok magyar fiatal - kezébe is eljuthat, Erdő Péter bíboros ajánlásával.
XVI. Benedek pápa meleg szavú előszóval látta el a kötetet, amelyben így ír: Kedves fiatal barátaim!... Egy bűnügyi regény érdekfeszítő, mert beavat minket más emberek sorsába, amely a mienk is lehetne.
Ez a könyv azért érdekfeszítő, mert a saját sorsunkról szól, és ezért mindegyikünket igen mélyrehatóan érint. A kérdés-felelet formában oktató katekizmus nem hagyja figyelmen kívül a mai élettel kapcsolatos eszközök Internet, facebook stb. fontosságát sem.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

Kiadó Kairosz Kiadó
Kiadás éve 2018
Oldalszám 303 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */