Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.390 Ft
Online ár: 1.766 Ft
Menny.:db

Vidám meseolvasó 1. (2. kiadás)

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.390 Ft
Online ár: 1.766 Ft
Menny.:db

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Érsek Rózsa
Cikkszám: 9789632442174
Elérhetőség: Utolsó 5 db raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2022. december 01.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A kisiskolások lelkesen fogadják a meséket. E motiváló erőt használta ki a könyv tanítónő szerzője, amikor összeállította ezt a mesegyűjteményt.


A rövid, tanulságos történetek az anyanyelvi kultúra fejlesztésén túl az olvasás megszerettetésében, a szövegértés differenciált fejlesztésében töltenek be fontos szerepet. A mesékhez kapcsolódó állítások igazságtartalmának eldöntésével a jó szövegértésről győződhetünk meg. A szólások és közmondások a mesék tanulságait közvetítik, a szinonimák keresése a szókincs bővítéséhez és a szövegértés elmélyítéséhez nyújt lehetőséget.


Paulovkin Boglárka bájos illusztrációi már önmagukban élményt jelentenek, de a kommunikatív képességek fejlesztésére is felhasználhatók.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Scolar Kiadó
Kiadás éve 2010
Oldalszám 46 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.