Bővebb leírás, tartalom
Könyvünket egy képzeletbeli piac ihlette, ahol évszakról évszakra a legfinomabb szezonális zöldségek és gyümölcsök széles választéka fogad bennünket. Mottónk a húsmentesség, ám ételeinket nemcsak vegetáriánusoknak ajánljuk, hanem mindenkinek, aki friss, színes fogásokat varázsolna az asztalra egész évben. Az évszak-teóriára épülő fejezetek előételtől desszertig, reggelitől vacsoráig kínálnak idény szerint összeállított, komplex ízvilágú, könnyed recepteket. Vegetáriánus módon főzni többet jelent, mint egyszerűen elhagyni a húst - tegyenek velünk egy próbát!
Paraméterek
Kiadó | IPC Könyvkiadó |
Kiadás éve | 2014 |
Oldalszám | 164 oldal |
Vélemények
Még nincs vélemény.
Szerző: Hargitai György
Cukormentes ételek - receptek egy tudatos étrendhez - A gyógyító szakács
Szerző: Csigó László
Baba és a család - tippek, receptek a hozzátáplálástól - A gyógyító szakács
Szerző: Csigó Zita
Gluténmentes ételek - receptek egy tudatos étrendhez - A gyógyító szakács
Szerző: Bokor Károly
A magyarországi ragadozó halak horgászata - Magyar horgász kézikönyvtár II. kötet
Szerző: Leslie L. Lawrence