Bővebb leírás, tartalom
Szerte a világon, így hazánkban is terjed a húsmentes táplálkozás divatja. A vegetáriánus étkezést egyesek vallási, filozófiai, mások egészségügyi megfontolásból választják. A vegetáriánus életmód nem azt jelenti, hogy le kell mondani a finom falatokról. Éppen ellenkezőleg: hús nélkül is számtalan, finomabbnál finomabb étel kerülhet a megterített asztalra.
Könyvünk F. Horváth Ilona receptjei nyomán a vegetáriánus ételek elkészítését lépésről lépésre, nehézségi fokuk, áruk és kalóriaértékük megjelölése mellett mutatja be. Ezért nemcsak kezdő háziasszonyoknak nyújt hatékony útmutatást, de profi szakácsok is bátran ollózhatnak belőle. Annál is inkább, mivel hasznos tanácsok segítik az ételek tárolásával kapcsolatos teendőket, de konyhai trükköket és a konyhaművészet fortélyait is eláruljuk e könyv lapjain.
Paraméterek
Kiadó | Totem Plusz Kiadó |
Kiadás éve | 2007 |
Oldalszám | 120 oldal |