Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
5.990 Ft
4.433 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Paraméterek

ISBN 9786155417566
Borító keménytáblás
Kiadó Boook Publishing
Kiadás éve 2020
Oldalszám 160 oldal

Utolsó reggeli Párizsban - Kedvenc francia süteményreceptjeim - Náray Tamás

Akciós ár:
5.990 Ft
4.433 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Választható szállítási módok:

  • házhoz-, csomagpontokra szállítás futárszolgálatokkal 3-4 munkanap
Szerző: Náray Tamás
Cikkszám: 9786155417566
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítási dátum (csak ha most készleten!): 2020. december 11.
Szállítási díj: 1.299 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)

Bővebb leírás, tartalom

Franciás könnyedség, elegancia és stílus

Náray Tamás, aki a divatszalonokban és a konyhában egyaránt otthonosan mozog, első szakácskönyvében megmutatja milyenek a hamisítatlan francia sütemények. De hogyan lehet az haute cuisine-t és az haute couture-t egy könyvben említeni? Franciás könnyedséggel. Míg a sikkes nyári almás pite, az elegáns csokoládékrémes királyi Charlotte vagy a stílusos gesztenye- és vaníliakrémes Bourbontorta receptjét olvasgatjuk, és az ínycsiklandó fotókban gyönyörködünk, a szerző, Az utolsó reggel Párizsban című kötetének részleteiből izgalmas ízelítőt kapunk abból is, milyen a világhírű francia divat világa. A közel 50 francia édességhez bónuszként jár három recept Náray Tamás magyar kedvencei közül is. Vigyázat: az édesség és az olvasás függőséget okoz! 

Vélemények

4.50
2 értékelés
5
(1)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 28.
Csodálatos képek, remek receptek, igazi stílus
Szívből ajánlom
| 4 / 5 csillag!
2020. 04. 15.
Szép,elegáns könyv, csak összezavart, hogy egy pár receptnél írja, hogy melegítsd elő a sütőt, soknál pedig nem. Tapasztalataim szerint hideg sütőbe tett sütemény biztos nem sül meg 30 perc alatt. Szóval kezdő háziasszony rosszul járhat.
/* */