Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.490 Ft
Online ár: 3.322 Ft

Természetmágia - Lindsay Squire

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.490 Ft
Online ár: 3.322 Ft

Útmutató az Erdei Boszorkától. Találj rá a saját mágikus utadra, fogadd magadba a természethez kötődő boszorkányság csodálatos világát.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Lindsay Squire
Cikkszám: 9789632912189
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. március 29.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Az Erdei Boszorka útmutatója bevezet a titkos mesterségbe, egyszerű varázslásokkal, ötletekkel, trükkökkel és rituálékkal segítve a kezdők első lépéseit. A gyakorláshoz szükséges eszközök és alapanyagok minden háztartásban megtalálhatók, vagy könnyen beszerezhetők.
Fedezd fel a természetmágiában rejlő gazdagságot, és szabadítsd fel a varázserődet. Tanuld meg, hogyan változtatja meg a mágia az életedet, élj modern boszorkányéletet!
A mágia erejével képes vagy megváltoztatni az önmagadhoz, a többi emberhez és a természethez fűződő viszonyodat. Az Erdei Boszorka saját grimoárjából vett, kipróbált és jól bevált praktikáit, titkos receptjeit osztja meg veled, hogy birtokában lehess mindazon tudásnak, amire ezen a varázslatos úton szükséged lehet:
- A boszorkánymesterség első lépései
- A védelmet és a jóllétet szolgáló bűbáj
- A boszorkány évkerék
- Varázslás
- Szín- és gyertyamágia
- Gyógynövények
- Jóslás: tarot, jövőbelátás, inga
- Saját pecsétrajz készítése
- A boszorkány kapcsolata a Holddal és
- a természettel
- Praktikák titkos boszorkányoknak
... és még sok minden más!

Találj rá a saját mágikus utadra, fogadd magadba a természethez kötődő boszorkányság csodálatos világát. Tartsd mindig szem előtt a wicca erkölcsi intelmet:
Tégy, amit akarsz, amíg nem ártasz vele senkinek!

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Bioenergetic Kiadó
Kiadás éve 2022
Oldalszám 176 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.