Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 250 Ft
Online ár: 247 Ft
Menny.:db

Tanulj meg szeretni! - Katrin Holland

Kiadói ajánlott bolti ár: 250 Ft
Online ár: 247 Ft
Menny.:db

Romantikus szerelmi történet a 30-as évek Danielle Steeljétől!

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Katrin Holland
Cikkszám: 2001000003082
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Kenyon Dale-ben, az egykor sokat csúfolt, sánta, kisebbrendűségi érzéssel küzdő fiúban óriási akaraterő lakik. Testének és szellemének állandó edzésével félelmet nem ismerő, kemény férfivá formálja önmagát: repülőssé, az első világháború vadászpilótájává, majd a háború után egyre gazdagabb üzletemberré... ám a nők körében is sikeres férfi érzelmi páncélja alatt ott él a sokat csalódott, lelkét kitárni képtelen fiatalember.

A vonzó férfi immár alig látható testi hibája lelkében még mindig szégyenként ég - és képtelenné teszi az önfeledt boldogságra. Falakat épít maga köré, megjátszott szívtelenséggel, rideg udvariassággal igyekszik felvértezni magát a várt csalódások ellen... így már-már elszalasztja élete értelmét, legnagyobb szerelmét, akinek megtartásához végre igazi ellenfelét: önmagát kell legyőznie!

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Black + White Kiadó
Kiadás éve 2007
Oldalszám 210 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek