Bővebb leírás, tartalom
Alig várod, hogy átvedd az uralmat a konyhában, de még a kenyérvágás is nehezen megy? Ez a könyv lépésről lépésre vezet be a főzés tudományába! Készülj fel, a késhasználattól a kenyérdagasztásig mindent meg fogsz tanulni! Ínycsiklandozó receptek, nélkülözhetetlen technikák és extra tippek várnak rád, és faragnak belőled szuperprofi szakácsot!
Paraméterek
kiadó | TESSLOFF ÉS BABILON KIADÓI KFT. |
kiadás éve | 2016 |
súlya | 460 gramm |
Dimenzió | 215 mm * 265 mm * 10 mm |
Terjedelme | 64 oldal |
ISBN | 9789632943442 |
Vélemények
Még nincs vélemény.
Szerző: Mérei Ferenc
Ablak-Zsiráf - Képes gyermeklexikon (Mérei Ferenc - V. Binét Ágnes)
Szerző: Képes Kalauz
Legendás állatok és megfigyelésük - Filmkalauz (Képes Kalauz)
Szerző: Tom Jackson