Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 1.780 Ft
Online ár: 1.314 Ft

Találd meg a szerelmet! - Gyakorlatok a boldogsághoz

Kiadói ajánlott bolti ár: 1.780 Ft
Online ár: 1.314 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Francesca Zampone
Cikkszám: 9786155723070
Elérhetőség: Nincs raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A Boldogságakadémia 2011 márciusában született Francesca Zampone és Marco Bonora ötletéből. A Boldogságakadémia egy fizikai hely (Milánó, Corso di Porta Romana 100.) és egy virtuális, ahol workshopokat rendeznek, kurzusokat tartanak, ahol megoldásokat keresnek a karrierrel kapcsolatos kérdésekre. Ezeken a találkozásokon igénybe vesznek könyveket, mozifilmelemeket és egyéb művészeteket is.

A könyvsorozatot azért hozták létre, hogy segítsen a mindennapokban fölülemelkedni a munkahelyi és kapcsolati nehézségeken. Erre célzott gyakorlatok és eredeti ötletek vannak; ezeket kipróbálhatod.

A könyv megtanítja, hogy a boldogság csak akkor érhető el, ha a megélt érzelmi kapcsolat nem összenyom, hátráltat téged, hanem éppen ellenkezőleg: ösztönöz, gazdagít, erősít, támogat.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Sziget Kiadó
Kiadás éve 2017
Oldalszám 80 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek