Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.999 Ft
Online ár: 2.338 Ft

Szörnyek és ketrecek - Ellopott élet 2.

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.999 Ft
Online ár: 2.338 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Demi Kirschner
Cikkszám: 9789633999639
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 02.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

"Mindenkinek van egy sorskulcsa, egy jövő, ami csak rá várOliver megfogadta, hogy az élete árán is megvédi azt, akit szeret. De mi történik, ha ehhez kevés a puszta bátorság és ragaszkodás? Egyedül akkor tudhatja biztonságban Janát, ha a legmélyebb és legsötétebb pokolba ereszkedik le az igazság után.

Jana próbálja feldolgozni, hogy fenekestül felfordult az élete, amikor újabb kihívásokkal kell szembenéznie. Mi rejtőzik a lelke mélyén és mit akar tőle az Onika? Hogyan birkózzon meg Jana a nehézségekkel, miközben Oliver egyre távolodik tőle?

Önmagunkba nézni nehéz. A legnehezebb. Néha pedig választani kell az igazság és a szerelem között.Titok, aminek nem szabad napvilágra kerülnie, mert mindent elveszíthetsz egyetlen pillanat alatt"

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás éve 2016
Oldalszám 302 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek