Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 1.680 Ft
Online ár: 1.260 Ft
Menny.:db

Színezd ki... és számolj te is

Kiadói ajánlott bolti ár: 1.680 Ft
Online ár: 1.260 Ft
Menny.:db

Számoláskészséget fejlesztő feladatgyűjtemény 4-7 éveseknek

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Rosta Katalin
Cikkszám: 9789639183254
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 02.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Ez a munkafüzet olyan készségek fejlesztését szolgálja, amelyek a matematika megtanulásához, a számolászavar (dyscalculia) megelőzéséhez szükségesek.

Tematikus felépítése révén a gyermekek könnyen, lépésről lépésre szerezhetik meg a számoláshoz szükséges alapokat, ismerhetik meg a matematikai fogalmakat, szimbólumokat, így megelőzhetők azok a problémák, amelyek később, a tanulás folyamán jelentkeznének.

A feladatok a korrekciós munka során eredményesen alkalmazhatók enyhe értelmi fogyatékos, ép értelmű, de súlyos beszédhibás gyermekeknél, valamint óvodai nagycsoportos, és általános iskolai első osztályos tanulóknál, akiknél számolási zavar lépett fel, illetve tanulási készségük nehezített, lassított.

A kiadvány szerkezete lehetővé teszi az egyénre szabott, differenciált munkát, és a motiválás útján a személyiség fejlesztését.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Göncöl Kiadó Kft.
Kiadás éve 2022
Oldalszám 138 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek