Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.500 Ft
Online ár: 2.589 Ft
Menny.:db

Szextörténetek - A szvingerező, a hű feleség, a szexuálterapeuta és még tizenkilencen a szexről

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.500 Ft
Online ár: 2.589 Ft
Menny.:db

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Singer Magdolna
Cikkszám: 9789633047040
Elérhetőség: Utolsó 5 db raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 09.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

,,A tanításom lényege, hogy a tabuból öröm legyen. A szülők feladata, hogy ne vegyék el a lehetőséget a gyereküktől, hogy a saját szükségleteire figyeljen. Akinek megtanítják, hogy joga van a szükségleteihez, az később nem fog olyanra igent mondani, ami nem belőle jövő igény, hanem a másiké." 

Kriston Andrea, a Kriston intim torna kifejlesztője, pedagógus ,,Úgy alakult az életem, hogy a férjem mellett, majd a gyerekeit egyedül nevelő anyaként is férfi módra kellett helytállnom. Ezt az élet kényszerítette rám, ellenben a szeretkezések során magam döntök arról, hogy megajándékozom a férfit. Örömmel bevállalok akár egy rabszolgalánystátuszt." 

Ráhel, 59 éves ,,A tudatos szexualitás nagyon időszerű. Sok mindenben, így az étkezésben, mozgásban, életvitelben egyre tudatosabbak vagyunk, ideje az intimitásnak, szexualitásnak is felzárkóznia ehhez." 

Szentesi Szilvi intimitásművész, a Bliss Intimitás Központ alapítója Lehet-e valami tabu akkor, amikor látszólag minden körülötte forog, amikor ömlik mindenhonnan, a reklámoktól kezdve a filmekig és a közbeszédig? Igen, ilyen a szex. Még akkor is, ha éppen beszélünk róla, elfedjük a valóságot. Fogalmunk sincs, az egyes emberek hogyan élik meg a szexualitásukat, milyen hatással van az életükre. A szex lépten-nyomon jelen van a világban, miközben egyéni szinten tétova útkeresés, szégyen, zavarodottság, tanácstalanság jellemzi. A legtöbb embernek hosszú utat kell bejárnia, mire rátalál általa nyújtott örömre, szenvedélyre, eksztázisra, de olyan is van, akinek ez soha nem sikerül. 

 Singer Magdolna könyvében nők, férfiak, idősek és fiatalok vallanak a szexuális életükről, emellett közismert szexuálterapeuta, jónimasszőr, intimitásművész, bába, tantraoktató, filozófus, blogíró is megosztja tapasztalatait. Szó esik a szexről mint életenergiáról, a szex által megélt misztikus élményekről, univerzális kitágulásokról, multiorgazmusról, a szvingerezés örömeiről, a tantráról mint a létezés eksztázisáról, több évtizedes vágycsend után újra dübörgő szexről, az adás öröméről, hűségről és hűtlenségről, botladozásokról, tanulásokról, valamint arról, hogyan őrizhető meg a tűz évtizedeken keresztül.  ,,Mások életébe bepillantást nyerni zavarba ejtő élmény. Egyszerre ébreszt kíváncsiságot és piszkálja fel a kérdést: mi közöm van ehhez? Hányféleképpen tudok és akarok idegen emberek magánéletéhez viszonyulni? Tud még nekem bárki újat mondani? Vagy mégis keresek valamit? Olyan megnyugtató olvasni, hogy nem vagyok egyedül a kérdéseimmel! Normális vagyok! Hiszen másnak is vannak éppolyan szürreális, izgalmas vagy épp titkos vágyai, élményei, mint nekem. Más is éppolyan sebezhető, érzékeny, más is keresztülmegy nehézségeken, tanuláson. 

Egyébként is, nincs olyan ember, akiben ne mozdulna meg a voyeur, ha egy vetkőzést következmények nélkül figyelhet az ablakon át. Aztán kiderül, hogy mások története is csak éppolyan emberi, mint az enyém. Tudom ezt nem kárörömmel, vagy épp lemondással, keserűséggel konstatálni? Tudok a nagyon is emberi történetekből erőt, reményt, vágyat, inspirációt meríteni?" 

Mester Dóra Djamila 

coach, tréner, író, szexuális nevelő Singer Magdolna író, újságíró, gyásztanácsadó, mentálhigiénés szakember, a Napfogyatkozás Egyesület elnöke, a gyász hazai szakértője. Gyászcsoportvezetőket képez, válást feldolgozó csoportokat vezet, valamint egyénileg segít azoknak, akiket veszteség ért. Eddigi 18 könyve az emberi élet során bekövetkező elkerülhetetlen veszteségeket járja körül. Legutóbbi kötetei a HVG Könyveknél jelentek meg Asszonyok álmában síró babák - Történetek a gyászról; Ki vigasztalja meg a gyerekeket? - Válás és gyász a családban és Érző férfiak - 18 személyes történet veszteségekről és feldolgozásról címmel.Mindazt, amit itt találsz, szívből, szeretettel és díjtalanul nyújtom. Ha valamelyik írásom elolvasása után ennek ellenére nem bírod megállni, hogy ne háláld meg egy általad meghatározott összeggel, ezzel hozzájárulsz ahhoz, hogy több időm legyen írni, és ki tudja, talán születik újra egy olyan mű, ami mások örömére szolgál.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó HVG Könyvek
Kiadás éve 2018
Oldalszám 312 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek