Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.499 Ft
Online ár: 3.553 Ft
Menny.:db

Szárnyak – Norina Loren

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.499 Ft
Online ár: 3.553 Ft
Menny.:db

Norina Loren magával ragadó bemutatkozó regénye egy érzelmekkel és kalandokkal fűszerezett, könnyed urban-fantasy, ami rabul ejti az olvasót.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Norina Loren
Cikkszám: 9786155888083
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 09.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Vajon mindaz, amit látunk és érzékelünk, csak egy olvasata a valóságnak, és léteznek a világunkkal párhuzamos univerzumok?

Számunkra érzékelhetetlen életterek, különleges angyali lényekkel és gonosz erőkkel...
Egy olyan évszázadokkal ezelőtt letűnt mindenség, melyet egykoron dicsőséges angyali lények laktak, és ami Ősi Istenek világából származó gonosz erők martalékává vált.

Norina egy hétköznapi lány, akinek feje fölött békésen, kiegyensúlyozottan, de végtelenül egyhangúan múlik az idő. Ám egy napon Norina élete váratlan fordulatot vesz, és minden megváltozik körülötte, amikor megismerkedik egy titokzatos, Mirel nevű idős asszonnyal, aki elképesztő természetfölötti kalandokba sodorja.

Norinára nem csak a szerelem talál rá, de a hétköznapi lányról kiderül, hogy nem is olyan átlagos, majd egyik napról a másikra az angyalok és sötét erők apokaliptikus élet-halál harcában találja magát. Mindeközben próbálja egyben tartani a bimbózó szerelmi életét, megmenteni a karrierjét, és felfedezni önmaga angyali mivoltát.

Norina Loren magával ragadó bemutatkozó regénye egy érzelmekkel és kalandokkal fűszerezett, könnyed urban-fantasy, ami rabul ejti az olvasót.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Enigma Books
Kiadás éve 2022
Oldalszám 320 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek