Bővebb leírás, tartalom
Horváth Ilona szakácskönyve a magyar gasztronómia alapművévé vált. Generációk tanultak belőle sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve örzött példánya. Az évek hosszú sora alatt aztán eltünt a szemünk elől. Most végre újra kezünkbe foghatjuk ezt a különleges könyvet, melynek segítségével megismerhetjük és elkészíthetjük a tradicionális magyar konyha remekeit.
Paraméterek
Kiadó | Szalay Könyvek |
Kiadás éve | 2016 |
Oldalszám | 447 oldal |
Borító | puhafedeles |
Vélemények
Még nincs vélemény.
Hasonló könyvek
Szerző: Tóthné Libor Mária
Limara péksége - Házi pékek alapkönyve (Tóthné Libor Mária)
Szerző: Steiner Kristóf
Kristóf konyhája - Mesés menük (nem csak) vegánoknak - Steiner Kristóf
Szerző: Lakatos Márk
Márk konyhája - 60 stílusos recept randira, partira, vagy amit akartok
Szerző: Kate Turner