Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
3.600 Ft
2.628 Ft
Kedvezmény: 27%
Menny.:db

Szabadság, elvtársak! - 30 éves a rendszerváltás – Szénási Sándor

Akciós ár:
3.600 Ft
2.628 Ft
Kedvezmény: 27%
Menny.:db

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: Szénási Sándor
Cikkszám: 9789635171026
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Harminc évvel ezelőtt felfordult a világ, és benne Magyarország: szétesett egy birodalom, vereséget szenvedett egy megváltásnak szánt, de végül diktatúrát hozó eszme, és a magyarok lehetőséget kaptak egy új jövőre.

Ez a könyv csak látszólag szól a múltról, tükör inkább, amibe ma belenézhetünk. A változástól erősen tartó Spiró György, az ellenzékből jövő Rajk László, a Nemzeti Bank élén a politika forgatagában egymást váltó Surányi György és Bod Péter Ákos, a fideszes nemzedék tanára, Kéri László, a Népszabadságot a hatalompártról leválasztó Eötvös Pál, a három pártban is igazságát kereső Elek István, a sorból mindig kilógó Beer Miklós katolikus püspök, két hosszú, régi titkokat is feltáró beszélgetésben Németh Miklós, a rendszerváltás miniszterelnöke, és még sokan mások tesznek tanúságot az időről, ami elmúlt, és ami mégis itt van velünk.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

Kiadó Noran Libro Kiadó
Kiadás éve 2020
Oldalszám 191 oldal
Borító füles kartonált
Súly ∼ 232 gramm

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */