Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.499 Ft
Online ár: 3.373 Ft
Menny.:db

Szabad akarat - Orvos-Tóth Noémi

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.499 Ft
Online ár: 3.373 Ft
Menny.:db

Orvos-Tóth Noémi könyvében a kérdés mindig az, hogy szabad akarattal mekkora változást érhetünk el, és hogyan teremthetünk magunknak olyan életet, amely a leginkább megfelel az elképzeléseinknek.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Orvos-Tóth Noémi
Cikkszám: 9789635181094
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. január 31.
Átlagos értékelés: 3

Bővebb leírás, tartalom

Sorra vesszük azokat a tényezőket, amik a párkapcsolataink alakulására hatnak, meghatározzák a pénzhez, sikerhez fűződő viszonyunkat, befolyásolják a testi-lelki egészségünket, és előrevetítik, hogyan reagálunk a nehézségekre. A kérdés mindig az, hogy szabad akarattal mekkora változást érhetünk el, és hogyan teremthetünk magunknak olyan életet, amely a leginkább megfelel az elképzeléseinknek. - Orvos-Tóth Noémi

Ebben a könyvben életünk legbefolyásolóbb erejű témáinak vizsgálatára hívom az olvasót.

Mire felnövünk, sorsunk forgatókönyvéből már jelentős fejezetek megváltoztathatatlannak tűnnek. Sejtjeinkben hordozzuk felmenőink traumáinak nyomait; szüleink, nagyszüleink ránk örökítették a megdönthetetlennek tűnő életigazságokat; zsigereinkbe égtek a bizalom, a bizalmatlanság, a szeretet és a szeretetlenség tapasztalatai. Már számos saját krízist vagy mélyen ható egyéni traumát is megéltünk, és kialakultak a válaszaink, ismétlődő megoldó-kulcsaink is ezekre a helyzetekre.

Vajon a felmenőinktől kapott lelki sebek, kötődési zavarok, érzelmi és viselkedési mintázatok életünk végéig meghatározzák a sorsunk alakulását? Meddig tart a transzgenerációs örökség hatása, és hol kezdődik a szabad akarat? Mikor és hogyan léphetnek működésbe saját sorsformáló erőink?

https://www.mai-konyv.hu/

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Jelenkor Kiadó
Kiadás éve 2021
Oldalszám 288 oldal
Borító füles kartonált

Vélemények

5.00
3 értékelés
3
0
0
0
0
2022. 02. 24. -
Ez a könyv is éppen olyan fontos, mint az előző volt.
2022. 02. 09. -
2021. 12. 03. -
nagyon várom már Noémi új könyvét!

Hasonló könyvek