Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
4.299 Ft
3.181 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Paraméterek

ISBN 9789636356187
Kiadó IPC Könyvkiadó
Kiadás éve 2017
Oldalszám 336 oldal
Súly ∼ 500 gramm

Sötét vadvirágok - Rutherford park 2.

Akciós ár:
4.299 Ft
3.181 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db
Szerző: Elizabeth Cooke
Cikkszám: 9789636356187
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.299 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A yorkshire-i, csodálatos szépségű, ötszáz éves Rutherford Park lakóinak viszonylag békés élete immár a múlté. 

1915 májusában Lord Cavendish, Rutherford nyolcadik earlje és felesége, Octavia, húszéves Harry fiukért aggódik, aki Franciaországban a Királyi Repülőhadtestnél pilótaként szolgál. A hazafias lelkesedés hatására a Park fiatal férfi alkalmazottai is kiképzőtáborokba, majd a Csatornán túli hadszínterekre mennek harcolni a németek ellen. Otthon maradó szeretteikre gondolva próbálják elviselni a háború iszonyatos borzalmait. A frontról sebesülten térnek vissza, vagy életüket áldozzák hazájukért. A német torpedók még a világ akkori leggyorsabb utasszállító hajóját, a Lusitaniát is elsüllyesztik, amikor Amerikából Liverpoolba tart, ártatlan civilekkel, főleg asszonyokkal és gyerekekkel a fedélzetén.

Harry gépét is találat éri, ő súlyosan megsebesül, és francia hadikórházba kerül. Apja szívbetegsége miatt édesanyja megy érte a folkestone-i kikötőbe, és hazaviszi Rutherford Parkba gyógyulni.

Vajon sikerül-e őt otthon marasztalniuk, vagy visszatér a csatamezőre? És túlélte-e Octavia amerikai szerelme a Lusitania pusztulását?

A Tisztelt Olvasó választ kap e kérdésekre, ha elolvassa Elizabeth Cooke izgalmas új regényét.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */