Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.500 Ft
Online ár: 3.327 Ft

Sinrin-joku - A fák gyógyító ereje - Az erdőfürdőzés tudománya és művészete

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.500 Ft
Online ár: 3.327 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Dr. Csing Li
Cikkszám: 9789630992374
Elérhetőség: Nincs raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A japán SINRIN-JOKU kifejezés jelentése "az erdei atmoszféra magunkba szívása" avagy "erdőfürdőzés". Ez a szemlélődésre épülő módszer az erdei tartózkodás során az érzékszerveink aktiválását célozza a tudományosan igazolt jótékony hatások érdekében, hogy ezáltal kiegyensúlyozottabbá, boldogabbá váljunk, és a test önmagát gyógyíthassa meg.

A szerző a SINRIN-JOKU szakértője. Kutatásai igazolták, hogy a növények közelében eltöltött idő csökkenti a stresszt, normalizálja a vérnyomást, energiával tölt fel és erősíti az immunrendszert. A kötetben a fák mágikus erejét szemléltető kísérleti eredményeket és érdekes történeteket is olvashatunk, emellett Dr. 

Csing Li praktikus tanácsokkal látja el mindazokat, akik szeretnék megtapasztalni az erdőfürdőzés jótékony hatásait.

A világsikerű Hygge szerzőjének ajánlásával.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Kossuth Kiadó
Kiadás éve 2018
Oldalszám 322 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek