Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.775 Ft
Online ár: 2.054 Ft
Menny.:db

Regölős mese - Takács Viktória

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.775 Ft
Online ár: 2.054 Ft
Menny.:db

A Hagyományaink sorozat olyan ünnepeket dolgozott fel eddig, mint a betlehemezés, a mohácsi busójárás, a húsvét, a pünkösd, a lucázás, a szüret.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Takács Viktória
Cikkszám: 9789635096305
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Végre beköszöntött a tél, és megérkezett az első igazi hó. Minden gyereken bizsergető izgalom lett úrrá: végre mehetnek szánkózni! Borka öröme azonban nem felhőtlen. Sajnos neki nincsen új kabátja, kinőtte a kesztyűjét, és a sapkája is eléggé kisbabás... Sokan csúfolják is emiatt. Kivéve Somát, a legjobb barátját, akinek még a bánatát is el meri mondani: a családja nehéz helyzetben van, nem telik se új szánkóra, se új ruhákra. Soma a nagymamája biztatására ősi varázslásban bízik, ezért meghívják a faluba a regősöket, akik minden jót kívánhatnak és teremthetnek az új esztendőre. Vajon mit hoz a tavasz Borkáéknak? Nem lehet kétségünk: a regölés ősi "tudománya" hatásos lesz ismét, és áldás vár a családra.

A hazai szokások, jeles napok, különleges hagyományok megismertetése a gyerekekkel igen fontos feladat - Takács Viktória gyönyörűen illusztrált története e vállalás jegyében született meg. A Hagyományaink sorozatban olyan ünnepeket dolgozott fel eddig, mint a betlehemezés, a mohácsi busójárás, a húsvét, a pünkösd, a lucázás, a szüret.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Scolar Kiadó
Kiadás éve 2022
Oldalszám 24 oldal
Borító keménytáblás

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek