Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
3.500 Ft
2.940 Ft
Kedvezmény: 16%
Menny.:db

Paraméterek

ISBN 9786158013574
Kiadó Kiskapu Kft.
Kiadás éve 2016
Oldalszám 208 oldal
Súly ∼ 316 gramm

Pornóra kattanva - Az internetpornó és a függőségkutatás új tudománya

Akciós ár:
3.500 Ft
2.940 Ft
Kedvezmény: 16%
Menny.:dbSzerző: Gary Wilson
Cikkszám: 9786158013574
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.299 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A Pornóra kattanva mindenki által könnyen érthető nyelvezeten íródott, és szilárdan épít az idegtudományok, a pszichológia és a fejlődéstan eredményeire … Mint gyakorló pszichológus, több mint negyven éve kutatom az emberi motiváció területét, és kijelenthetem, hogy Wilson elemzése nagyon szépen illeszkedik mindahhoz, amire magam is jutottam.Frederick Toates professzor, Open University,

a How Sexual Desire Works: The Enigmatic Urge című könyv szerzőjeGary Wilson bemutatja, hogy a korlátlan mennyiségben elérhető ingyenes pornótartalom milyen súlyos problémákat okoz több ezer – főleg fiatalkorú – embernek. Amellett, hogy az érdeklődők számára a függőségtudomány eredményeire ad rátekintést, a Pornóra kattanva segítséget nyújt a függőséget okozó pornófogyasztásból való kitöréshez. A pornófüggőség nagyon fontos jelenség, mely megértéséhez és kezeléséhez Wilson értékes forrásokat sorakoztat fel.

Dr. Nicole Oei PhD, University of AmsterdamGyakori eset, hogy egy új jelenséggel a tudomány csak később tud érdemben foglalkozni, mint ahogy az a mindennapokban megtapasztalható. Gary Wilson hatékonyan egyesíti e két oldalt, ahogy bemutatja azt a függőséget, aminek még a nevét sem merjük kiejteni. A könyvben rengeteg erőt, cselekvésre lelkesítést és humort találhatunk. A gyógyulás reményét kínálja azoknak, akik az internetpornó hálójában vergődnek, és mindezt együttérző stílusban és széleskörű szakmai tájékozottsággal teszi.

Dr. David McCartney, FüggőségspecialistaTovábbi érdekességek a könyv hivatalos weboldalán: http://pornorakattanva.hu

MaiKönyv - A megbízható online könyváruház

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */