Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
3.700 Ft
2.738 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Pilinszky újra... - Bogyay Katalin

Akciós ár:
3.700 Ft
2.738 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

A szerző Pilinszkyt diplomataként a világ legkülönbözőbb pontjain és alkalmakkor a magyar történelem meghatározó tanújaként szólaltatta meg.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: Bogyay Katalin
Cikkszám: 9789633493663
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Bogyay Katalin harminc éve Pilinszkyről írt ikonikussá vált könyvéhez nyúl vissza, hogy Pilinszky 100. születésnapja előtt tisztelegjen. Az akkori interjúalanyok, közeli barátok, pályatársak nagy része már nincs közöttünk, visszaemlékezéseik ereklyeként megismételhetetlen képet festenek a költőről és a korról, amiben élt és alkotott.
A szerző Pilinszkyt diplomataként a világ legkülönbözőbb pontjain és alkalmakkor a magyar történelem meghatározó tanújaként szólaltatta meg. Az új Magyarországban Pilinszky kultusza nem csökkent, a miérteket néhány jelenkori interjú is tárgyalja. A szerző beszélgetésein keresztül izgalmas utazásra hívja az olvasót Pilinszky életének rejtett és nyilvános pillanataiba, hogy megfejtse, miért érezzük oly sokat, hogy "ezek a versek, mintha öröktől fogva léteztek volna"...( Mezey Katalin).

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Holnap Kiadó
Kiadás éve 2021
Oldalszám 185 oldal
Borító füles kartonált

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */