Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü

Örökölt sors - Családi sebek és a gyógyulás útjai (Orvos-Tóth Noémi)

Paraméterek

Kiadó Kulcslyuk Kiadó
Kiadás éve 2018
Oldalszám 272
ISBN 9786155932007
Akciós ár:
3.360 Ft
2.520 Ft
Kedvezmény: 25%

Örökölt sors - Családi sebek és a gyógyulás útjai (Orvos-Tóth Noémi)

Szerző: Orvos-Tóth Noémi
Elérhetőség: Nincs készleten
CsomagPontra szállítás: 990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Várható szállítás: 2019. június 28.

Bővebb leírás, tartalom

Amikor elkezdjük kutatni elakadásaink, szorongásaink, elhibázott párkapcsolataink, ismétlődő kudarcaink okát, gyakran kiderül, hogy saját életünk történései nem adnak megfelelő magyarázatot. Ilyenkor érdemes a tágabb perspektívát is megvizsgálni, és szüleink, nagyszüleink vagy akár a még korábbi generációk életeseményeit is feltárni. 

A legtöbb esetben döbbenten tapasztaljuk majd - amit a modern kutatások eredményei is igazolnak -, hogy felmenőink traumái, feldolgozatlan félelmei, kapcsolati törései még a halálukkal sem enyésznek el, hanem bennünk élnek tovább. Az egykori háborús üldöztetés a mi életünkben depresszió formájában jelentkezik, a kitelepítés traumája állandó bizalmatlanságban, az árván maradt dédmama kötődési vesztesége párkapcsolati kudarcokban, az öngyilkos nagypapa eltitkolt története pánikzavarban - hogy csak néhány lehetséges példát említsek. 

Számomra ma már egyértelmű, hogy egyetlen ember sorsa sem érthető meg transzgenerációs szemlélet nélkül. Ha szeretnénk megszabadulni kínzó tüneteinktől, vagy megváltoztatni zavaró viselkedési és érzelmi mintáinkat, fel kell tárnunk családunk múltját. 

Ez gyakran nem egyszerű feladat, mert sok titkot, kimondatlan feszültséget hurcolunk magunkkal, és adunk tovább generációról generációra. A tabutémák pedig megakadályozzák, hogy egészségesen és őszintén kapcsolódjunk egymáshoz és önmagunkhoz.

Ebben a könyvben szeretném végigvezetni az olvasót egy transzgenerációs önismereti úton, hogy saját életében tetten érhesse és helyrehozhassa a múltból megörökölt negatív érzelmi viszonyulásokat és viselkedési mintákat.

Örökölt sors - Családi sebek és a gyógyulás útjai (Orvos-Tóth Noémi) című könyv most 2.520 Ft-os kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Online könyváruház Újdonság kategóriájában.

Ezek a könyvek is érdekelhetik

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 27.
A könyvet ajándékba vettem, de természetesen kiolvastam mielőtt továbbadtam Azt sajnálom, hogy amikor gyermekeimet egyedül neveltem és szükségem lett volna egy ilyen "útba igazító" segítségre még nem volt! Már 80 éves vagyok és senkit nem nevelek, de most megértettem, hogy a családi sebeinkre van gyógyulás, ha a miértekre megkeressük a válaszokat.
Minden szülőnek ajánlom, sőt kötelezővé tenném!

Írja meg véleményét!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

/* */