Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.599 Ft
Online ár: 3.355 Ft
Menny.:db

Őrizzétek az otthoni lángot! - Otthon és a fronton, 1915

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.599 Ft
Online ár: 3.355 Ft
Menny.:db

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Cynthia Harrod-Eagles
Cikkszám: 9789636356231
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2022. december 01.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Valós eseményeken alapuló, emlékeket ébresztő regény, hiteles és remekül megalkotott dráma a Kirov saga szerzőjétől.


A háború nem ért véget 1914 karácsonyára, ahogy ígérték, s az új év kezdetével a Hunter család lassan hozzászokik a háborús élethez.

Az idősebb Hunter lány, Diana a frontra vezényelt vőlegényétől búcsúzik, de nem számít arra a ridegségre, amellyel leendő anyósa bánik vele. A bátyja, David zászlóalja már készen áll, hogy harcba szálljon az ellenséggel, de vajon milyen hatással lesz ez az édesanyjára, a családját mindennél fontosabbnak tartó Beattie-re?

Odalent, az alagsorban Ethel, a szobalány kezd belefáradni abba, hogy az udvarlói sorban bevonulnak, ezért szándékosan olyan férfit választ, aki a vasútnál dolgozik, mert bízik benne, hogy a munka fontossága megakadályozza, hogy katonának jelentkezhessen. Eric tisztességes, becsületes ember, s őszintén törődik Ethellel. Vajon ő lesz az, aki biztosítani tudja számára az új életet?

Hunterék, a ház személyzete és a falu lakói hamar rájönnek, hogy a háború nemcsak a katonák, de a hátországban maradottak életét is gyökeresen átformálja. Minden egyes újabb szörnyűség és tragikus veszteség, amelyről értesülnek, csak tovább erősíti a hitüket abban, hogy ezt a háborút meg kell nyerniük, bármibe kerüljön is.


"Valósághű rajz arról, miként változtatta meg a háború az emberek mindennapjait.? - Choice

Paraméterek

Kiadó IPC Könyvkiadó
Kiadás éve 2017
Oldalszám 480 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek