Bővebb leírás, tartalom
Könyvünkben több mint 70 receptet gyűjtöttünk össze Olaszország minden tájáról. Receptjeink között megtalálhatjuk a legnépszerűbb tésztákat és pizzákat, ízletes rizottókat, húsételeket, zöldséges fogásokat és desszerteket - köztük olyan klasszikusokat mint Margherita pizza és az igazi Carbonara spagetti, vagy olyan különlegességeket mint az Ossobuco-leves és a Sült Zabaglione naranccsal. A receptek mellett közöljük az ételek elkészítésének nehézségi fokát is, többségük azonban a könnyű, egyszerű kategóriába tartozik.
Paraméterek
Állapot | új könyv |
Kiadó | Kossuth Kiadó |
Kiadás éve | 2017 |
Oldalszám | 160 oldal |
Vélemények
Még nincs vélemény.
Hasonló könyvek
Szerző: Stefano Mancuso
A fák titkos nyelve - A növényi intelligencia meghökkentő bizonyítékai
Szerző: Angelique Panagos