Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 7.900 Ft
Online ár: 5.845 Ft
Menny.:db

Nők jóga könyve

Kiadói ajánlott bolti ár: 7.900 Ft
Online ár: 5.845 Ft
Menny.:db

Egy átfogó útmutató egy olyan jógagyakorláshoz, amely egyensúlyban tartja, szabályozza és becsüli a menstruációs ciklusodat.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Cikkszám: 9789639841291
Elérhetőség: Utolsó 5 db raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 01.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A Nők Jógakönyve egy átfogó útmutató – kezdő és haladó tanítványoknak egyaránt – egy olyan jógagyakorláshoz, amely egyensúlyban tartja, szabályozza és becsüli a menstruációs ciklusodat.

Az első fejezet áttekinti a menstruációs hiedelmek és szokások történelmét, megvizsgálva, hogyan fejlődtek ki a modern nézetek, valamint hogy profeminin kultúrák régi hagyományai hogyan segítenek abban, hogy újra egészséges megvilágításba helyezzük ezt az igen lényeges testi ritmust.
A második fejezet bemutatja a menstruáció fiziológiáját, továbbá tárgyalja a fiziológiai események és az érzelmi változások közötti kapcsolatot.
A harmadik fejezet megmagyarázza, miért hasznos az Iyengar-jóga a nőknek és a havi ciklus melyik fázisának melyik ászana illetve pránájáma a legmegfelelőbb.
A negyedik fejezet a rendszeres jógagyakorlás alapjainak kialakítását tárgyalja.
Az ötödiktől a tizenegyedik fejezetig lépésről lépésre bemutatott ászanák és pránájámák következnek, gyakorlási útmutatóval.
A tizenkettediktől a tizennegyedik fejezetig olyan gyakorlás sorozatok kerülnek bemutatásra, melyek segítenek az egészséges menstruációs ciklus fenntartásában és a saját női természeteddel való összehangolódásban.
Végül a tizenötödiktől a huszonharmadik fejezetig olyan sorozatok következnek, amelyek különböző menstruációs problémákon segítenek, az ingerültségtől a túl erős vérzésig terjedően. A sorozatokban szereplő ászanákhoz részletes instrukciók az 5-11 fejezetben találhatóak. A könyv végén van egy átfogó forrásjegyzék a jógagyakorlásod további fejlesztésére.

A Nők jógakönyvét használd arra, hogy kielégítse szükségleteid, és hónapról hónapra kiegyensúlyozza a ciklusod. Származzon sok öröm és nyugalom a jógagyakorlásodból!

Paraméterek

Kiadó Zagora 2000 Kft
Kiadás éve 2016
Oldalszám 243 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek