Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.490 Ft
Online ár: 1.840 Ft

2. számú nyomozóiroda 3. - Naplemente akció – Jørn Lier Horst

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.490 Ft
Online ár: 1.840 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Jorn Lier Horst
Cikkszám: 9789632448428
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

"Tiril és Oliver a szemtanúja, hogy Nora Bratlandot kis híján elgázolják. Megfogadják, hogy még naplemente előtt megtalálják a gyorshajtót. Ám amint kiderül, hogy a Haraldvárosi Takarékpénztárat kifosztó bankrablók ugyanazzal a kocsival távoztak a helyszínről, az ügy újabb fordulatot vesz.

Jorn Lier Horst, akit Norvégia egyik legjobb krimiszerzőjének tartanak, ezúttal gyerekeknek írt krimisorozatot. A szerző korábban nyomozóként dolgozott a rendőrségen, a 2. számú nyomozóiroda egyes részeinek cselekményét is a valóságból vette. Gyilkosság, rablás, ujjlenyomatok, vér- és lőpornyomok. Nagy rejtélyek, csúf hazugságok és elhallgatott titkok. 

Amiről olvasol, akár meg is történhetett. Akár veled is megtörténhetett volna...

Mindez persze most a gyerekeknek szól!

Új gyerekkrimisorozat színes illusztrációkkal 6-10 éveseknek 

Vélemények

Még nincs vélemény.