Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü
0

Muszáj annyit enni?

Muszáj annyit enni? Kattintson rá a felnagyításhoz!
Ár:
3.500 Ft
2.625 Ft
Kedvezmény: 25%
Elérhetőség: Rendelhető
Szerző: David A. Kessler
Mi az oka annak, hogy nem bírunk gátat szabni étvágyunknak? Miért válik az evés sokszor szenvedéllyé?
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Mi az oka annak, hogy nem bírunk gátat szabni étvágyunknak? Miért válik az evés sokszor szenvedéllyé? Vannak-e az ételben olyan anyagok, amelyek elősegítik az effajta függőség kialakulását? David A. Kessler beszédes és olykor döbbenetes példákkal mutatja be, hogy a modern élelmiszeripar úgynevezett hiperízletes ételei miképpen alakítják át az agy biokémiai folyamatait úgy, hogy kimondottan vágyjunk a zsíros, cukros és sós ételekre, noha ezek fogyasztása elhízáshoz és különféle anyagcsere-betegségekhez vezet. A szerző megszívlelendő tanácsai segítenek abban, hogy egészségünk érdekében újra átvehessük az irányítást evési szokásaink felett. 

„Dr. Kessler fejébe vette, hogy választ talál egy kérdésre, mely gyermekkora óta nyugtalanította: miért nem tudunk bizonyos ételeknek ellenállni? Magyarázata megdöbbentő.” - The Washington Post

„Lenyűgöző felfedezőút önmagunkba. Elolvasása után garantáltan másképp fogunk gondolkozni az evésről, és visszavesszük az irányítást étkezési szokásaink fölött.” - The New York Times

„Dr. Kessler – az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Felügyelet (FDA) volt elnöke – egyszerű és közérthető nyelven meséli el, hogyan találta ki az élelmiszeripar a hiperízletes ennivalókat.” - Financial Times

Kiadó Park
Kiadás éve 2013
Kötésfajta keménytáblás
Oldalak száma 296
Cikkszám 9789635309740

Vélemények

Még nincs vélemény.

Írja meg véleményét!



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Ezek a könyvek is érdekelhetik