Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 5.990 Ft
Online ár: 4.610 Ft

Mercedes-Benz - Híres autómárkák

Kiadói ajánlott bolti ár: 5.990 Ft
Online ár: 4.610 Ft

A Mercedes-Benz cégtörténetén kívül a sorozatban gyártott személyautók, a tehergépkocsik, az autóbuszok, a traktorok, a tanulmányjárművek, a tuningolt gépek és nem maradhatott ki a könyvből a sporttörténelem sem.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Bancsi Péter
Cikkszám: 9786155277511
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. március 29.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A Híres autómárkák sorozat megérett arra, hogy a Magyarországon különösen kedvelt és tisztelt prémium-autómárka, a Mercedes-Benz történetét is feldolgozza.

Ha meghalljuk ezt a nevet, méltán jut eszünkbe róla a csúcsminőség, az igényesség, a pontosság. Már az alapítók is törekedtek termékeik tervezésekor és gyártásakor ezekre a jellemzőkre, és mindvégig hűek maradtak ehhez a hagyományhoz. Napjainkban a társaság értékrendjében kiemelt helyen áll a tradíciók ápolása.

Kiadványunk nemcsak arra hivatott, hogy bemutassa a termékek sikerét megalapozó eseményeket és körülményeket, hanem arra is, hogy a kitartás, az állandó fejlődni akarás példájaként állítsa a céget az emberek elé.

A Mercedes-Benz autók és elődeik több mint egy évszázada a technika úttörőinek számítanak, ám tervezőik sosem felejtették el, hogy a kiváló műszaki adottságokkal rendelkező gyártmányokat is csak úgy lehet eladni, ha azokat tetszetős ruhába öltöztetik. Többek között ennek köszönhető e könyv rendkívül színes illusztrációja. Bízunk abban, hogy könyvünk által a kedves Olvasó hiteles képet kap a cég múltjáról és jelenéről.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Nagykönyv Kiadó
Kiadás éve 2018
Oldalszám 176 oldal
Borító keménytáblás

Vélemények

Még nincs vélemény.