Bővebb leírás, tartalom
Kenyér = liszt, só, élesztő, víz + Limara
Libor Marcsi és a blogja, a Limara Péksége megkerülhetetlen, ha jól bevált, megsüthető, finom kelttészta-recepteket keresünk. A konyhában ő a legjobb barátnőnk.
Naponta tízezernél többen keressük fel a blogját, így megsaccolni sem lehet, hányan készülődünk úgy a sütéshez a nagyvilágban, hogy az ő oldala van nyitva a laptopunkon, kinyomtatott vagy kézzel lefirkált receptjei hevernek a konyhaasztalon. Aztán büszkén terelünk mindenkit a forró tepsihez, hadd csodálják meg a végeredményt, Marcsinak pedig mosolyogva írunk egy kedves üzenetet, hogy beszámoljunk a sikerről. Ő mutatta meg nekünk a kenyérsütés varázsát. Ő inspirált nőket, férfiakat, amatőröket, sütésben jártasakat, hogy fedezzék fel és leljék örömüket a házi kenyér készítésében. És most végre itt a várva várt szakácskönyve! A kezdőket lépésről lépésre megtanítja kelt tésztát sütni, a gyakorlottaknak összegyűjtötte a legkedveltebb recepteket, míg a kísérletező kedvűeknek új finomságokat talált ki.
Legyél hát te is házi pék!
Tarts Limarával ezen a kenyérillatú úton!
Paraméterek
Kiadó | Csipet Kiadó |
Kiadás éve | 2017 |
Oldalszám | 188 oldal |
Vélemények
5 értékelés





Regisztráljon és írja meg véleményét!
Nikolett
|

2018. 03. 23.
Szuper könyv,sok hasznosítható recept és gyors kiszállítás.Köszönöm!
Enikő
|

2018. 02. 20.
Végre én is neki mertem esni a kenyérsütésnek. Kezdőknek alapmű!
Heni
|

2018. 01. 02.
Részletes, kidolgozott receptek. Kezdőknek és haladóknak is kiváló ötletek vannak benne.
Enikő
|

2017. 12. 04.
Szuper ötletek, kitűnő receptek!
Rita
|

2017. 11. 29.
Zseniális könyv, talán a legjobb péksütemény/kenyeres könyv.
Hasonló könyvek a kategóriában
5.500 Ft
4.014 Ft
Szerző: Tóthné Libor Mária