Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.999 Ft
Online ár: 2.216 Ft

Lázadók - 100 - negyedik rész

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.999 Ft
Online ár: 2.216 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Kass Morgan
Cikkszám: 9789632619767
Elérhetőség: Nincs raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Harmónia, békesség, egy új Tanács, virágzó szerelmek - így élik mindennapjaikat az erejüket egyesített kolonisták és földlakók, miközben első közös ünnepségüket szervezik. A nyugalom azonban nem tarthat sokáig... ugyanis a fák közül árnyak lesik őket. Az ünnepség csodás éjszakának indul, azonban egy kegyetlen támadás során sokan meghalnak, többeket pedig elvisznek magukkal a borotvált fejű, fehér ruhás gyilkosok. Wells, Octavia és Glass is a rabok között vannak, elkábítva viszik őket a félelmetes ismeretlen felé. Bellamy és Clarke azonnal csapatot szerveznek a megmentésükre, és útnak indulnak, mely során szerelmük is végső próbára kerül. Eközben a foglyokat a fanatikus támadók vezetőjéhez, Sorenhez viszik, aki beavatja őket céljukba: meg akarják ,,gyógyítani" az atomháború sújtotta Földet... azonban ennek ára, hogy mindenki mást elpusztítanak. Wellsék a túlélésért küzdenek, és titokban szervezett lázadásukat nem könnyítik meg Glass kétségei, sem Octavia váratlan szerelembe esése. Amennyiben a félelemmel, árulással és manipulációval átszőtt mentőcsapat nem érkezik meg időben, a foglyokra sokkal rosszabb sors vár, mint amit valaha el tudtak képzelni. Vajon sikerül megmenteni az elraboltakat? Vajon Clarke és Bellamy szerelme átvészelheti a megpróbáltatásokat? Visszatérhet valaha a harmónia az életükbe?,,Egy erőteljes történet, tele izgalommal és drámával. Hiszen a százaknak éppen azon a veszedelmes bolygón kell megküzdeniük szeretteikért, amit otthonuknak szerettek volna tekinteni." Amazon,,Elgondolkodtató és lebilincselő könyv.

Keveredik benne A Legyek Ura, Az éhezők viadala és az Across the Universe - Túl a végtelenen." Booklist,,Lendületes és magával ragadó történet.

Számtalan érdekes témát feszeget ebben a posztapokaliptikus társadalomban."

The Book Bag,,Kass Morgan a tőle már jól megszokott dinamikával fonja a történet szálait. Egy pillanatra sem hagyja lankadni az olvasói figyelmét." Barnes and Noble,,Ez egy igazán lenyűgöző, megdöbbentő és szókimondó regény, amely tele van erőteljes és öntudatos karakterekkel."

Adventures with Words,,Letehetetlen és méltó befejezése ez a sorozatnak, amelyben a fiataloknak újra számos nehézséggel kell szembenézniük.

Megingó érzelmek, újabb szerelmek és szívbe markoló, mély érzelmek várják az olvasókat, akik sosem akarják majd, hogy vége legyen a százak történetének."

Goodreads

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Maxim Kiadó
Kiadás éve 2018
Oldalszám 288 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek