Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.399 Ft
Online ár: 1.772 Ft

Lángoló nyaram - Dávid és Dorte (Nógrádi Gábor)

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.399 Ft
Online ár: 1.772 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Nógrádi Gábor
Cikkszám: 9789634157472
Elérhetőség: Nincs raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Dávid gátlásos, tizenöt éves magyar fiú. Dorte derűs és természetes dán kamaszlány. A szüleikkel nyaralnak egy görög szigeten - és rögtön egymásba szeretnek. Együtt fedezik fel a környék eldugott öbleit és furcsa figuráit: a szállodai románcok hőseit, hősnőit, a nehéz sorsú matrózokat, a parti bunkerben lakó barátságos asszonyt, valamint a komor szír férfit meg társát, az örökké optimista afrikai menekültet. Leginkább persze egymást fedezik fel: Dorte és a déli napfény feloldja Dávid gátlásait, és a pár fülig merül a testi-lelki örömökben.

A humoros, kalandos történetet a kamaszszerelem lassan kibontakozó erotikájának őszinte ábrázolása teszi különleges élménnyé.

Paraméterek

Kiadó Móra Könyvkiadó
Kiadás éve 2017
Oldalszám 212 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek