Több, mint 30.000 könyv! Rendelje csomagpontra! Gyors szállítás!
Ügyfélszolgálat: +36-70/567-9566
Rendkívüli és meghosszabbított csomagátadási nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig (azaz munkanapokon):11:00 - 19:002023.12.09-én szombaton11:00 - 17:00
Ügyfélszolgálati nyitvatartás:Munkanapokon: 11:00 - 19:00
Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret a címe Vanessa Kimbellé szakácskönyvének. Anglia egyik legnépszerűbb kovászoskenyér-iskolája. Ez a könyv hét év kutatómunkájának a gyümölcse.
Vásárolja meg most kedvező áron Kovásziskola - Miért és hogyan süssünk egészségbarát kenyeret termékünket és válogasson további több tízezer könyvünk közül és máris élvezheti a olvasás élményét! Magyarországi készletről szállítjuk könyveinket, ráadásul akár 1 napon belül átadjuk a futárszolgálatnak és 2-3 munkanapon belül meg is érkezhet rendelése!
Ebben a könyvben Vanessától minden eszközt megkapnak az olvasók ahhoz, hogy sikeres pékek legyenek. - Richard Hart, a világ egyik legjobb pékje A szerző egy betegség kapcsán saját magán tapasztalta meg, hogy a kovászos kenyérnek nemcsak sokkal jobb az állaga és az íze, hanem a szervezetünk számára is összehasonlíthatatlanul hasznosabb, mert a kovászban lévő vadélesztők és tejsavbaktériumok segítenek lebontani a lisztet, így a kenyér könnyebben emészthető és magasabb a tápértéke. A titok abban rejlik, hogy milyen lisztet választunk, milyen anyakovászt használunk, a tésztát miként kelesztjük, és mindezeket hogyan kombináljuk. Ehhez megkapunk minden útmutatást ebben az egyedülálló, interaktív könyvben, amelyet alaposan végig kell olvasni és lépésről lépésre haladva követni. Utána pedig biztosra vehetjük, hogy mindig olyan kovászos kenyeret tudunk majd sütni, amilyet szeretnénk.