Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.690 Ft
Online ár: 2.739 Ft

Kleopátra - A Nílus lánya

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.690 Ft
Online ár: 2.739 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Colin Falconer
Cikkszám: 9789636355463
Elérhetőség: Nincs raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A ragyogóan intelligens, makacs természetű és páratlan szépségű VII. Kleopátra még fiatal lány volt, amikor megörökölte a világ leggazdagabb birodalmát, mely Alsó-Egyiptom perzselő sivatagjaitól, Alexandria híres könyvtárakban és kincstárakban gazdag, napfényes földközi-tengeri metropoloszáig terjedt.

Miután idegen seregek rohanják le városait, és saját testvérei összeesküvést szőnek elveszejtésére, az udvar intrikáinak és a rómaiak árulásának kitett ifjú királynő kénytelen elmenekülni és száműzetésben élni.

Hogy véget vessen balszerencséjének, arcátlanul viszonyt kezd az egyetlen férfival, aki szavatolhatja Egyiptom biztonságát. Ő Julius Caesar, a fortélyos politikus és harcedzett hadvezér, akinek a nők jelentik a gyengéjét. Szenvedélyes szerelem szövődik közöttük, mely megbotránkoztatja Rómát, Kleopátrát pedig a császári cselszövések és háborúk izgalmas, ám halálos világába taszítja.

Amikor a büszke királynőtől visszavonhatatlanul elpártol a szerencse, titokban egy utolsó, látványos manővert eszel ki, hogy megvédje a gyermekeit, a birodalmát és saját helyét az istenek panteonjában.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó IPC Mirror
Kiadás éve 2015
Oldalszám 496 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek