Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
4.800 Ft
3.552 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Kertésznapló 2022 - Bálint György

Akciós ár:
4.800 Ft
3.552 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Korunk kertjei két feladatot tűztek maguk elé: legyenek szépek és hasznosak.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: Bálint György
Cikkszám: 9786155828201
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Ebben a rendhagyó kertésznaplóban a 2020 nyarán eltávozott, sokak által szeretett és tisztelt Bálint György - az ország Bálint Gazdája - hasznos tanácsait gyűjtöttük össze. Olvashatunk az adott időszak aktuális kerti teendőiről, és elsajátíthatjuk a legfontosabb elméleti ismereteket is. A kötet napló is egyben, amelybe az olvasó többek közt bejegyezheti a saját kertjére vonatkozó tudnivalókat, az elvégzett munkákat és a még szükséges teendőket.

Korunk kertjei két feladatot tűztek maguk elé: legyenek szépek és hasznosak. A két célkitűzés nem ellentétes egymással, sőt segítik is egymást: egy virágzó meggyfa nem csupán bámulatosan szép látvány, de értékes gyümölcsöt is érlel. Egy szőlővel felfuttatott lugas nem csak látványos, de nagyon kellemes a forró nyári napokon. A korszerű kertben mindenki talál magának való zugot: a gyerekek játszóteret, a felnőttek napozó helyet, az idősek csendes, kellemes szegleteket. És a kert mindenkinek ad munkát, nem csak a jó erőben levő fiatal férfiaknak, hanem a nőknek, a tinédzsereknek és az időseknek egyaránt. A kalendárium évszázadokig a családok legkeresettebb olvasmánya volt, megjelölhették benne a születésnapokat, a kötelezettségeket, a jó szórakozás időpontját. Ebben a kalendáriumban a kerttel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókra kívánom felhívni az Olvasók figyelmét. Ha ez sikerült, elértem a célomat. Kedves Mindannyiuknak jó olvasást és gazdag termést kívánok! - Bálint György

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Kocsis Kiadó
Kiadás éve 2021
Oldalszám 256 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */