Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
3.190 Ft
2.361 Ft
Kedvezmény: 26%

Kérdezni (még) szabad? - Csáky Zoltán

Akciós ár:
3.190 Ft
2.361 Ft
Kedvezmény: 26%

Ebben a kötetben a magyarországi és az erdélyi magyar nyomtatott sajtóban megjelent írásaimból nyújtok át egy csokorra valót az Olvasónak.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: Csáky Zoltán
Cikkszám: 9786069716205
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Addig vagy újságíró...

Amíg kíváncsi vagy a mikrofonoddal, kameráddal szemben ülő ember gondolataira, mondataira, érzelmi rezdüléseire - okított bennünket, a bukaresti Román Televízió Magyar Adásának frissen verbuvált szerkesztőit, egyik legjobb tollforgatója. "De nem muszáj mindig kérdezni, együtt érző hallgatásoddal, figyelmeddel is szóra tudod bírni a riportalanyt" - mondta. A kíváncsiság, az alapos felkészülés, a szakma iránti alázat e pálya alappillérei. És természetesen az emberek gyors és hiteles tájékoztatása, a tények alapos feltárása, az igazság, a közjó érdekében. Miként a sajtó fő funkciója örökösen a hatalmon lévők ellenőrzése is a nyilvánosság erejével. Sikerült-e mindenben így cselekednem a közel fél évszázados tévés, rádiós újságírói munkám során? Bizonyára nem. De törekedtem rá. Mert létezik újságírói lelkiismeret, mindig is volt, és ma is lennie kellene. Ebben a kötetben a magyarországi és az erdélyi magyar nyomtatott sajtóban megjelent írásaimból nyújtok át egy csokorra valót az Olvasónak.
Mert kérdezni, ugye (még) szabad?
A szerző

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Tortoma Kiadó
Kiadás éve 2021
Oldalszám 136 oldal
Borító keménytáblás

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */