Bővebb leírás, tartalom
Ez az egyedülálló kötet segít felfedezni a kávébab és az ital hihetetlenül gazdag, és laikusok által csak kevéssé ismert világát. Vezető szakértők mesélnek a kávé történetéről, elterjedéséről, műveléséről, előkészítéséről, eladásáról, valamint a kávéipart érintő legfontosabb környezetvédelmi és társadalmi kérdésekről. a fejezeteket olvasva megismerkedhetünk a pörkölés tudományával (vagy inkább művészetével), a kóstolással és mindennel, ami ahhoz kell, hogy megszülethessen a tökéletes csésze kávé. Kövessük együtt kedvenc italunk kalandos útját az ültetvényektől a legdivatosabb kávézókig!
Paraméterek
Állapot | új könyv |
Kiadó | Alexandra |
Kiadás éve | 2017 |
Oldalszám | 480 oldal |
Vélemények
Még nincs vélemény.
Hasonló könyvek
Szerző: Amy Ramos
A teljes ketogén diéta kezdőknek - A ketogén életmód nékülözhatetlen kézikönyve (Amy Ramos)
Szerző: Arnold Schwarzenegger
A testépítés nagy enciklopédiája (Arnold Schwarzenegger)
Szerző: Douglas Murray