Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 5.490 Ft
Online ár: 4.226 Ft
Menny.:db

Jók és Rosszak Iskolája 6. - Soman Chainani

Kiadói ajánlott bolti ár: 5.490 Ft
Online ár: 4.226 Ft
Menny.:db

Egy igaz király. Arthur király Soman Chainani fantasy-mesesorozatának hatodik, befejező részében Camelot koronája és a Végtelen erdő sorsa a tét. Sophie és Agatha története drámai fordulóponthoz érkezik.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Soman Chainani
Cikkszám: 9789635841677
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Megtörtént az első próbatétel. A kard kikerült a kőből. Új király neveztetett meg. A koronára azonban ketten tartanak igényt. A kard ezennel visszakerül a kőbe, mert csak az egyikük igaz király. Ki? Láttam a jövőt, sok-sok lehetőség tárult elém... Halljátok hát királyi akaratomat: senki sem koronázható meg a viadal eldőlte előtt. Királyi Viadal. Három próbatétel. Három kérdésre kell választ találni. Verseny a célig. Ez az utolsó koronázási próbatétel, amely elé utódomat állítom. Az Excalibur megkoronázza a győztest, a vesztesnek fejét veszi. Az első próbatétel közeleg.

Készüljetek! Arthur király Soman Chainani New York Times bestseller fantasy-mesesorozatának hatodik, befejező részében Camelot koronája és a Végtelen erdő sorsa a tét. Jón és Rosszon, a boldogan-élnek örökkévalóságon is túl Sophie és Agatha története drámai fordulóponthoz érkezik. Készüljetek fel a Végek végére!

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Menő Könyvek
Kiadás éve 2022
Oldalszám 720 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek