Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.999 Ft
Online ár: 2.956 Ft

Jöjj ki, napocska! - Játékok, dalok, versek - Gróh Ilona

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.999 Ft
Online ár: 2.956 Ft

Gróh Ilona bevezetőjében módszertani útmutató olvasható, a gyűjtemény dalainak éneklését pedig letölthető zenei anyag segíti. 

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Gróh Ilona
Cikkszám: 9789634370444
Átlagos értékelés: 2

Bővebb leírás, tartalom

A népszerű Ringató-könyvek után itt a várva várt friss antológia, amely népi ölbéli játékokat, mondókákat, valamint dalokat és verseket tartalmaz. A könyv egyszerre nyújt fejlesztő szórakozást a kisgyermekes családoknak, és foglalja össze a bölcsődei zenei, anyanyelvi és irodalmi nevelés anyagát. 

A Ringató-foglalkozásokról jól ismert játékok, mondókák és hangutánzók mellett a kötetben helyet kaptak többek között Nemes-Nagy Ágnes, Tamkó Sirató Károly és Weöres Sándor klasszikusai, illetve Varró Dániel, Nyulász Péter, Tóth Krisztina és még sok kiváló költő legkisebbeknek szóló művei is. 

Vélemények

4.50
2 értékelés
1
1
0
0
0
2020. 11. 25. -
Szépen összeszedet, tartalamas, teljes értékű könyv.
2019. 02. 06. -
Nagyon jó könyv,ajánlani tudom minden kisgyerekes családnak,nagymamáknak,akik gyakran vigyáznak unokájukra. Bátrabb anyukák akár meg is tanulhatják a dalokat eljátszani furulyán mert ebben a könyvben ehhez is találnak segítséget.Gondozónőknek jó kis anyaggyűjtés.

Hasonló könyvek